Cv ketels en reparaties in Amsterdam

13-08-2018

Alles voor uw CV bij Van der Wal BV

Bent u op zoek naar een nieuwe cv ketel? Of heeft u voor uw bestaande cv ketel nieuwe onderdelen nodig? In het uitgebreide assortiment van Van der Wal BV gaat u dan zeker de juiste producten terugvinden. Wij zijn al sinds jaar en dag de expert op het gebied van cv ketels in Amsterdam. Zo verkopen wij bijvoorbeeld sinds kort de speciale hybride ketel van Remeha. Dit is een cv ketel waarbij niet alleen maar gebruik wordt gemaakt van een gasgestookte ketel, maar ook van een hybride waterpomp. Voordelen van laatstgenoemde zijn het feit dat deze minder milieubelastend is, alsmede de lagere kosten.

De ideale cv ketel voor u

Bent u op zoek naar een nieuwe cv ketel? Dan kunt u er op vertrouwen dat u deze in ons assortiment terug gaat vinden. Bent u zelf een professionele monteur op het gebied van cv ketels? Dan bent u ook van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in ons assortiment. We verkopen louter de beste merken die er op het gebied van cv ketels en aanverwanten te krijgen zijn. Denk daarbij onder andere aan merken als Gampper, Sanha, Thermrad, DRL en Flamco. Dit zijn merken die kwaliteit leveren waar u mee uit de voeten kunt!

Kwaliteit en service bij Van der Wal BV

Als het aankomt op installatie en reparatie van onderdelen van de centrale verwarming, dan is het heel belangrijk dat u er hierbij op let dat u de juiste producten in huis haalt. Deze vindt u bij Van der Wal BV. Wij zijn in 1949 in Amsterdam begonnen met ons bedrijf en zijn door de jaren heen uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier en importeur. We staan altijd klaar om al uw vragen op dit gebied voor u te beantwoorden.

Terug