Cv-ketels zijn verkrijgbaar in veel verschillende merken. Al meer dan 50 jaar richt het merk Intergas zich op het perfectioneren van verschillende verwarmingssystemen. En dat is gelukt: Intergas is namelijk marktleider op het gebied van hr-ketels. Dit zorgt ervoor dat het merk, tot op de dag van vandaag, zich blijft ontwikkelen op het gebied van duurzaamheid. Leuk feitje: Intergas is een echt Nederlands bedrijf!

Een stukje geschiedenis

Even terug in de tijd. Op 17 januari 1958 werd de Maatschappij voor Intercommunale Gasdistributie Intergas N.V. opgericht in Oosterhout, Nederland dus. De focus lag op vooraan staan bij iedere ontwikkeling op het gebied van gas. Dat heeft er toe geleid dat Intergas de afgelopen 50 jaar de best verkochte HR-combiketels verkoopt.

Intergas staat garant voor hoge kwaliteit en dat maakt hun producten zo populair!

Groot aanbod HR-ketels

Intergas verkoopt diverse HR-combi ketels. Wat dat precies inhoudt? Cv-ketels zijn verkrijgbaar in zowel solo- als combiketels. Een soloketel levert alleen warmte, en geen warm water. Je moet dan nog een aparte warm water voorziening installeren. Een combiketel levert beide: zowel warmte als warm water.

Een hr-ketel staat voor hoog rendement. En dat klopt: een hr-ketel behaald een rendement van 100 tot 107%. Dat betekent dat er van de opgewekte warmte niks verloren gaat. Daardoor hoef je minder te stoken om je woning op temperatuur te houden. Hierdoor bespaar je op je energierekening, waardoor de hr- combiketels van Intergas dus zeker duurzaam zijn.

Naast hr-ketel produceert Intergas ook HRe ketels. Ook kun je bij ze terecht voor diverse duurzame oplossingen en hybride systemen.