Er zijn zoveel cv-ketel merken, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Eén van deze merken is Remeha, opgericht in 1935. Remeha is een internationaal, toonaangevend merk wat binnenklimaatoplossingen produceert. Denk hierbij aan efficiënte oplossingen voor verwarming, koeling en warm water. Remeha behoord tot één van de beste merken cv-ketels.

Geschiedenis

Remeha is onderdeel van BDR Thermea Group en produceert op internationaal niveau verwarmings- en warmwatersystemen. Door het ontwikkelen van nieuwe technologieën en energiezuinige producten, is Remeha dus één van de bekendste cv-ketel merken.

Remeha focust zich op duurzaamheid, het reduceren van de CO2-uitstoot en het behalen van een hoog rendement. Ze produceren zoveel mogelijk klimaatneutraal en kiezen voor duurzaam vervoer. Remeha streeft erna om hun producten storings-vrij af te leveren bij de consument. Mocht er toch iets niet goed zijn, dan wordt er snel voor een passende oplossing gezorgd. Je kunt bij Remeha terecht voor cv-ketels, warmtepompen, airco’s, boilers en thermostaten.

Remeha cv-ketels

Remeha produceert en verkoopt diverse soorten cv-ketels, met verschillende vermogens en CW-waardes. CW staat voor comfort waarde, en geeft aan hoeveel warmte en warm water de ketel per minuut kan leveren. Welke cv-ketel het beste is voor jou, hangt van je woonsituatie af. Laat je daarom altijd adviseren door een erkend cv-monteur.

Alle ketels zijn verkrijgbaar in zowel combi- als soloketel. Een combiketel produceert zowel warmte als warm water, terwijl een soloketel enkel voor warmte zorgt. Je zult bij een soloketel dus op een andere manier warm water moeten verkrijgen.

De cv-ketels van Remeha behalen een hoog rendement: dit betekent dat er weinig tot geen warmte verloren gaat. Je bespaart hierdoor op je energierekening, want je hoeft minder te stoken om je woning op temperatuur te houden. De ketels werken efficiënt en veilig en zijn stuk voor stuk geschikt om gekoppeld te worden aan bijvoorbeeld een warmtepomp.