Straub koppelingen kopen bij Van der Wal BV Amsterdam


Van der Wal BV in Amsterdam is leverancier van de hoogwaardige koppelingen van Straub. Deze bekende fabrikant levert al 40 jaar unieke pijp- en buiskoppelingen die voor tal van industrie├źn toepasbaar zijn. Vanwege de bewezen hoge kwaliteit en duurzaamheid bieden we in onze groothandel een uitgebreid assortiment Straub koppelingen voor verwarmingsinstallateurs, aannemers en andere bouw- en installatiespecialisten.

Straub koppelingen worden veelal toegepast voor:

- gasleidingen / gassystemen
- koelleidingen / koelsystemen
- vloerverwarming
- hoogwaardige apparaat - en machinebouw

Topkwaliteit installatietechniek

Voor het aanleggen van koel- en verwarmingsinstallaties is het belangrijk te werken met duurzaam installatiemateriaal dat optimaal presteert en blijft presteren bij oplopende druk en temperaturen. Tijdens alle condities, jaarrond en in iedere situatie. Daarin heeft Straub al zijn expertise gelegd. De koppelingen zijn bijvoorbeeld zo geconstrueerd dat bij de stijging van de drukwaardes de aandrukkracht automatisch toeneemt waardoor de fitting of afsluitkoppeling zich nog steviger verankert rondom de buis of pijp. Deze technologie verzekert bij deskundig aanbrengen dan ook een veilige en optimale installatie.

Verdere voordelen en specificaties

Ook biedt het assortiment van Straub trekvaste koppelingen voor bijvoorbeeld overgangen van kunststof buizen naar metalen buizen. Verder zijn deze pijp- en buiskoppelingen standaard voorzien van een NBR voering. Dat betekent dat ze volledig bestand zijn tegen de inwerking van olie, water, brandstof en andere typen koolwaterstoffen.

Andere voordelen van een Straub koppeling kopen

- de koppelingen zijn toepasbaar op allerlei soorten en merken buizen
- de koppelingen zijn licht in gewicht
- de koppelingen zijn eenvoudig te monteren, wat tevens zorgt voor een kostenbesparend effect.

Bij Van der Wal BV Amsterdam bieden we de Straub koppelingen in een brede range aan typen en maten. Kijk in onze online catalogus of neem direct contact op om te informeren naar onze actuele voorraad en prijzen.