VERWARMINGSPOMPEN IN AMSTERDAM


Verwarmingsexpert in Amsterdam sinds 1949

Als het gaat om de aanschaf van verwarmingspompen in Amsterdam, dan is Van der Wal B.V. dé regionale groothandel waar u als installateur altijd een ruime keuze hebt. Al vele jaren zijn we leverancier, dealer en importeur van toonaangevende merken op het gebied van verwarmingsproducten. Ook bij verwarmingsinstallaties zijn de betrouwbaarheid en kwaliteit de laatste jaren een steeds grotere rol gaan spelen. Daarnaast is het tegenwoordig van groot belang dat een verwarmingspomp energiezuinig is. Om u ook in de toekomst zo goed mogelijk hierover te kunnen adviseren, volgen wij deze ontwikkelingen op de voet.

Profiteer van onze optimale productkennis

Of u als installateur nu kiest voor een Zwitserse Biral verwarmingspomp, een Grundfos CV pomp, of een verwarmingspomp van WILO, u krijgt er van ons altijd een professioneel advies bij. Onze vakbekwame technici denken graag met u mee om uw specialistische vraagstukken op te lossen. Behalve verwarmingspompen en complete ketels verkopen wij onder andere radiatoren, thermostaten, afsluiters, fittingen, kranen en aansluitmaterialen. Voor het benodigde gereedschap bent u bij ons ook aan het goede adres. We helpen u graag, dus voor spoedgevallen in de regio zijn wij 24/7 beschikbaar. 

Service zonder gedoe

Wij houden ons dagelijks bezig met vernieuwing en innovatie van ons uitgebreide assortiment. De verwarmingspompen die wij in Amsterdam verkopen, zijn daardoor ook steeds duurzamer geworden. Wij leveren al onze producten tegen concurrerende prijzen en beschikken over een eigen bezorgdienst om uw bestelling af te leveren. Als u vragen hebt over ons assortiment, stel ze dan via het contactformulier. U bent uiteraard ook van harte welkom bij onze verkoopbalie aan de Anthony Fokkerweg 51 in Amsterdam. Of regel uw bestelling gewoon via de webshop. Hoe of wat u ook bestelt, bij Van der Wal B.V. kan iedere klant rekenen op een vorstelijke behandeling!