Grundfos

grundfos png 5

Grundfos wil door het leveren van kwalitatief hoogwaardige pompsystemen streven naar een gezonder milieu en een betere levenskwaliteit.

Daarom moet u voordelig aan uw Grundfos pompen kunnen komen. Ons bedrijf Van der Wal heeft zelf ervaring in uw vakgebied; al sinds de oprichting in 1949. Hierdoor weten wij precies waarom en welke Grundfos pompen u nodig heeft. Neem hiervoor nu contact met ons op.

Soorten Grundfos pompen

Grundfos heeft natuurlijk uiteenlopende pompen voor allerlei toepassingen. Vanuit onze ervaring als installateurs weten wij precies wat deze toepassingen zijn en welke verschillen er bestaan. Bij ons krijgt u dus gegarandeerd het juiste advies en product.

Grundfos pompen direct uit voorraad

Van uiteenlopende merken zoals Grundfos is Van der Wal de voornaamste importeur en leverancier. De meeste producten zijn dan ook direct vanuit ons assortiment leverbaar. Denk hierbij aan relevante kwaliteitsproducten die nodig zijn voor moderne watervoorzieningen zoals cv-ketels, pompen en onderdelen.


Grundfos is een van ‘s werelds grootste pompsystemen leverancier en kan dus zeggen een expert op het gebied van pompinstallaties.
Door de research en development afdeling is Grundfos altijd bezig met het verbeteren van de prestaties en de duurzaamheid van de producten.

Voor uw pompsysteem moet u dus bij Grundfos zijn.

GRUNDFOS meestvoorkomende types verwarmings-, tapwater-,en dompelpompen leveren wij uit voorraad.

 

Allicht heeft u toch nog specifieke wensen of vragen met betrekking tot uw Grundfos pompen. Neemt u hiervoor nu contact met ons op via 020-6173581, info@vanderwalbv.nl of het online contactformulier. Wij helpen u dan meteen, want wij zijn beschikbaar op ieder moment van de dag en week.

Bekijk website