Vip

logoDRL 2019 v2

De warmtegeleiding van de Vip is tot viermaal groter dan van staal. Ook is de waterinhoud van deze slimme radiator veel kleiner. Hierdoor reageert hij beduidend sneller op verandering in de warmtebehoefte en neemt het energieverbruik fors af.

Ook als installateur zult u regelmatig met de VIP radiatoren in aanraking komen. En dankzij Van der Wal wordt dat precies de VIP radiator die u nodig heeft, voor de beste prijs en direct geleverd. Neem hiervoor nu contact met ons op.

VIP radiatoren en Van der Wal

Al sinds 1949 is Van der Wal BV een begrip als het gaat om verwarmingstechniek. Wat ooit begon met oliestookproducten is nu uitgegroeid tot complete expertise op het gebied van duurzame oplossingen met moderne techniek. Wij hebben als leverancier en importeur dan ook een zeer breed assortiment met energiezuinige producten, waarin de VIP radiatoren natuurlijk niet ontbreken.

Waarom een VIP radiator?

VIP radiatoren zijn vervaardigd uit aluminium. De warmtegeleiding hiervan is vier keer groter dan andere staalsoorten. Hierdoor reageren de VIP radiatoren veel sneller op thermostaatveranderingen, omdat ze een kleinere waterinhoud hebben. VIP radiatoren zijn hierdoor tevens zeer licht, klein en in iedere stijl verkrijgbaar, zodat deze op haast iedere wand succesvol te installeren zijn.

Bekijk website