WILO

WILO Logo 2013.svg

WILO Nederland is al bijna 40 jaar uw leverancier van pompen en verwarmingen.

Voor uw pompinstallaties moet u bij WILO zijn, door de ruime ervaring bent u bij WILO aan het juiste adres. WILO streeft naar een uitstekende kwaliteit producten en daarnaast is de service erg belangrijk.

Bij WILO bent u gegarandeerd van een uitstekende service op het gebied van installatie en onderhoud. Door middel van een uitstekend advies traject zorgt WILO dat de installatie vanaf het begin tot het eind zo goed mogelijk voor u word samengesteld.

WILO meestvoorkomende types verwarmings-, tapwater-, en dompelpompen leveren wij uit voorraad.

 

Wilo op voorraad

Van der Wal is al jaren de voornaamste importeur en leverancier van uiteenlopende merken zoals Wilo. Daarom hebben wij alle relevante, moderne en bekende kwaliteitsproducten van Wilo die u in uw dagelijks gebruik nodig heeft, variƫrend van watervoorzieningen tot cv-ketels, pompen en andere onderdelen.

Heeft u specifieke vragen of wensen voor uw Wilo bestelling? Neem dan nu contact met ons op via telefoonnummer 020-6173581, emailadres info@vanderwalbv.nl of ons online contactformulier.

Deskundig in het merk Wilo

Er zijn veel verschillende artikelen van Wilo. Uit dit aanbod heeft u precies het juiste onderdeel nodig. Als installateurs met ervaring weten wij precies wat en waarom, waardoor onze levering en ons advies aan u altijd correct en betrouwbaar is. Hiervoor zijn wij op ieder moment van de week beschikbaar.

Bekijk website