Watts Ocean

Als leverancier en importeur van uiteenlopende merken en producten voor warmtetechniek leveren wij immers direct uit eigen voorraad, wat voor messcherpe prijzen en snelle leveringen zorgt. Neem daarom nu contact met ons op voor uw Watts-Ocean artikel. Bel naar 020-6173581, email naar info@vanderwalbv.nl of vul ons online contactformulier in.

Uw eigen Watts-Ocean specialist

Van der Wal werd in 1949 opgericht en heeft sindsdien een unieke deskundigheid opgebouwd. Hierdoor kennen wij uw beroep tot in de details en begrijpen wij waarvoor u uw Watts-Ocean product nodig heeft. Onze levering aan u wordt dan ook precies waar u naar heeft gezocht. Of dit nu een terugslagklep, watermeter, overstortventiel, automatisch vulventiel, cv-vulslang-set, drukregelaar met membraan of een complete cv-ketel is.

Watts-Ocean met spoed

Het kan haast niet anders of u krijgt vroeg of laat te maken met een urgent project. Al dan niet waarbij u een Watts-Ocean product nodig heeft. Dan wilt u een probleem direct oplossen. U kunt in zo een geval geen betere partner hebben dan Van der Wal, want wij zijn voor uw spoedgevallen altijd bereikbaar: 24 uur per dag en 7 dagen in de week.