Intergas

download

Want Intergas is een van de voornaamste merken die wij dagelijks leveren aan onze specialisten die werkzaam zijn op het gebied van water- en warmtevoorziening. Neem dus nu contact met ons op voor uw Hr-ketel. Bel naar 020-6173581, stuur uw email naar info@vanderwalbv.nl of vul ons contactformulier in.

 

Intergas Verwarming behoort tot de pioniers op het gebied van cv-techniek. Al meer dan 50 jaar richt Intergas zich op het perfectioneren van verwarmingsketels. Vanaf begin jaren ’90 neemt Intergas een leidende positie in op het gebied van de ontwikkeling van hoog rendement cv-ketels. De Intergas Kombi Kompakt HR is al jaren één van de best verkochte HR-ketels in Nederland. De unieke dubbel HR-technologie was een regelrechte doorbraak en vormt de basis voor de nieuwste generatie HR-ketels.

 

Intergas Hr-ketel specialist

Van der Wal bestaat al sinds 1949. Sinds die tijd is er in ons bedrijf enorme expertise ontstaan. Ook als het gaat om de Hr-ketel van Intergas is niets ons onbekend. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in alle facetten van water- en warmtetechniek, zoals boilers en cv-ketels, waterpompen, radiatoren, vloerverwarming en alle denkbare loodgieterswerkzaamheden.

Spoedservice Intergas Hr-ketel

Iedere vakman krijgt vroeg of laat te maken met een klus waarbij snelheid geboden is. U zit dan met vraagstukken of u wacht op een bepaald artikel, zoals een onderdeel of gehele Intergas Hr-ketel. Op dat moment staan wij direct voor u klaar. Op ieder moment van de dag en week.

Bekijk website