Zehnder is uw radiator specialist van kelder tot zolder

01-04-2016

Zehnder

In onze blog brengen wij regelmatig een merk, waarvan wij verschillende producten in ons assortiment hebben, onder uw aandacht. Zo willen wij het deze keer met u hebben over het zeer betrouwbare en fijne merk: Zehnder

Zehnder Group Nederland houdt zich intensief bezig met uitgekiende oplossingen voor het binnenklimaat. De kwaliteit van de binnenlucht en het comfort voor de mens in zijn leef-, woon- en werkomgeving staan daarbij centraal. Het is hun doel om een zo gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat als mogelijk te realiseren. De Zehnder Group Nederland staat bekend als een veelzijdig partner voor het totale binnenklimaat.

Bij Zehnder bieden ze een breed en overzichtelijk assortiment op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en filtering aan. Hun kennis vertaalt zich in de dagelijkse praktijk naar product- en totaaloplossingen die energieneutraal wonen en werken mogelijk maken; volgens de eisen van vandaag en morgen. 

Zehnder heeft een breed assortiment aan prachtige radiatoren. Met voor ‘elk interieur’ wat wils!  U kunt kiezen uit maar liefst 700 verschillende kleuren en verschillende moderne modellen welke stuk voor stuk zijn ontworpen door top designers. We zeggen daarom ook: Zehnder is uw radiator specialist van kelder tot zolder.

Wij leveren ZEHNDER decor-radiatoren standaard handdoek-radiatoren uit voorraad. Andere types in overleg.

Zehnder Logo

Gepost in:
Zehnder, Decor-radiatoren, Handdoek-radiatoren

Terug