Verwarmingsexpert sinds 1949: Klant is koning, en afspraak is afspraak!

25-06-2019

Op het gebied van verwarming genieten wij al meer dan een halve eeuw ervaring. Het is niet zo dat we onszelf op de borst willen kloppen, maar we zijn er trots op dat u bij ons terecht kunt voor werkelijk alles op het gebied van verwarmingssystemen.

Denk daarbij aan de modernste ketels, klassieke- en designradiatoren, technische onderdelen zoals thermostaten, kranen, pijpen, beugels en noem maar op. Wij werken met louter toonaangevende merken. Bij ons treft u alles onder één dak. Dat is handig en kan u enorm veel tijd schelen. Bovendien leggen onze experts u graag uit wat de noviteiten zijn en kunnen ze u helpen met al uw vragen op het gebied van verwarmingssystemen.

Ook bent u bij ons aan het juiste adres wat betreft gereedschap. Datzelfde geldt voor diverse oliestookproducten. Onze visie is ook al meer dan een halve eeuw hetzelfde, namelijk: Klant is koning, en afspraak is afspraak!  Onze vaste klanten, krijgen bovendien tal van voordelen. Benieuwd? Wij nodigen u graag, vrijblijvend uit, om onder het genot van een lekkere kop koffie eens van gedachten te komen wisselen.

Terug