Thermostaat vervangen biedt voordelen

03-04-2018

In nieuwbouwhuizen bevinden zich moderne Cv-installaties met bijbehorende intelligente thermostaten. In oudere woningen met oude Cv-installaties, zien we vaak een simpele kwikthermostaat die met de hand bediend kan worden.

Door de kwikthermostaat te vervangen voor een modern exemplaar geniet u tal van voordelen. Een digitale klokthermostaat kan zo worden afgesteld dat de woning warm is wanneer u thuiskomt. Ook hoeft u deze niet lager te draaien wanneer u gaat slapen, gewoon vooraf instellen en daarna is het appeltje eitje. Het comfort wordt verhoogd en de energiekosten worden verlaagd, tel uit uw winst!

Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment digitale klokthermostaten. De meeste zijn geschikt voor een Cv-ketel of voor een stadsverwarmingsinstallatie. Wanneer u over het laatste twijfelt, kunt u daarover informatie opvragen bij de leverancier van de stadsverwarming.

Wanneer u een nieuwe cv-ketel aanschaft, is het in ieder geval raadzaam om ook de thermostaat te laten vervangen. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Terug