Remeha scoort het best

12-10-2017

Als dealer van het merk Remeha willen wij deze informatie graag met u delen. Wist u dat?

De Tzerra cv-ketels van Remeha scoren het beste in de testen van de Consumentenbond. De Tzerra Plus CW3 komt dit jaar als beste uit de test. Deze cv-ketel presteert op alle geteste onderdelen zeer sterk, maar scoort vooral hoog op de warmwateraspecten 'Temperatuur en Stabiliteit' met een 8,6 en 'Tapdrempel' met een 8,3. Remeha is de enige cv-ketelfabrikant met twee cv-ketels uit dezelfde serie met het predicaat 'Beste uit de Test'. Daarnaast presteert ook de Tzerra Plus CW5 supergoed, waardoor maar liefst drie Remeha Tzerra-toestellen de posities 1, 2 en 5 in de Top 5 van beste cv-ketels van Nederland bekleden.

De gehele Tzerra-productlijn bestaat uit zeer compacte ketels. De test van de Consumentenbond toont aan dat de Tzerra's goede allrounders zijn.
Daarnaast meent een panel van 6.000 consumenten, dat de toestellen van Remeha beter presteren dan alle andere toestellen op de kwalificaties 'Tevredenheid, Betrouwbaarheid en Levensduur'. Remeha krijgt van het consumentenpanel het hoogste rapportcijfer, een 8,5.

Bron: Remeha - www.vanderwalbv.nl

Terug