Regionale groothandel

01-08-2015

Van der Wal dé regionale groothandel

Van der Wal BV heeft als regionale groothandel alles in huis op het gebied van verwarmingssystemen. Onze groothandel levert complete ketels en radiatoren, maar ook alle technische onderdelen zoals fittingen, circulatiepompen, kranen, thermostaten, afsluiters, aansluitmaterialen, pijpen en beugels. Bovendien biedt ons bedrijf ook een groot assortiment gereedschap voor de montage van producten en nog een klein aandeel oliestookproducten.

De technische kennis binnen ons bedrijf is groot, waardoor wij als geen ander in staat zijn om mee te denken bij specialistische vraagstukken. Renald van der Wal geeft aan dat het bedrijf het belangrijk vind om klanten vakkundig te helpen. "Wij dragen graag op een positieve manier bij aan een efficiënte werkwijze van installateurs en handelen en schakelen daarom snel. Wij zijn flexibel en hebben een passend advies én goede oplossing voor vrijwel iedere technische vraag.".

Heeft u zelf ook technische onderdelen nodig als CV installateur? Neem dan direct contact met ons. Onze medewerkers kunnen u informeren over wat wij in  ons assortiment hebben en kunnen u waar nodig ook voorzien van advies. Bel voor meer info: 020-6173581 of maak gebruik van ons contactformulier.

DSC03699

Gepost in:
Radiatoren, Groothandel, Ketels

Terug