Nieuwe radiatoren geven meerwaarde aan een woning

01-05-2015

Meerwaarde middels nieuwe radiatoren

Als CV-installateur krijgt u regelmatig vragen over radiatoren. Soms schakelen klanten u in om bestaande radiatoren te maken wanneer ze kapot zijn, maar er zijn ook opdrachten waarbij u wordt gevraagd om complete radiatoren te vervangen.

Als expert kunt u uw klanten er bovendien op wijzen dat het vervangen van radiatoren veel voordelen met zich mee kan brengen. Veel van uw klanten weten mogelijk niet welke prachtige designradiatoren er tegenwoordig zijn. Zoals u weet is de keuze ongekend en kunnen wij allerlei modellen en merken leveren. Bovendien kunt u uw klanten erop wijzen dat het vervangen van radiatoren flink kan schelen in het energieverbruik. Nieuwe exemplaren zijn efficiƫnter, zuiniger en mooier qua uitvoering.

U zou uw klanten de mogelijkheid kunnen bieden om de woning te inspecteren en te kijken waar er met welke radiatoren winst valt te behalen. De huidige generatie radiatoren is er namelijk niet alleen om de woning te verarmen, maar ook om de meerwaarde van het huis te verhogen.

pexels ekaterina bolovtsova 4050022

Gepost in:
Radiatoren, Meerwaarde, CV-installateurs

Terug