Nefit Festo, een van de merken die wij voeren

01-09-2016

Regelmatig bespreken we in onze blog welke merken wij zoal voeren. Deze keer zetten wij het merk ‘Nefit Festo’ in de online spotlights

We zijn er trots op dat wij u ketels van het merk Nefit kunnen aanbieden. Nefit is de uitvinder van de Hr-ketel en heeft in dertig jaar tijd meer dan 3 miljoen Hr-ketels verkocht. Het is een gerenommeerd en oer-Hollands merk, zeer geliefd bij installateurs en eindgebruikers.

Bij de productie gelden net zulke strenge eisen en regels als in de auto-industrie. Als extra waarborg worden alle Hr-ketels uitgebreid getest. Het individuele testrapport wordt meegeleverd met elke toestel in de doos.

In een speciaal kenniscentrum wordt er bij Nefit gewerkt aan duurzame oplossingen voor heel Europa. De Research & development afdeling werkt daarbij nauw samen met gerenommeerde universiteiten, onderzoeksinstituten en gespecialiseerde industrieën.

Wanneer u voor Nefit kiest, kunt u altijd rekenen op perfect persoonlijk advies en efficiënte en betrouwbare service. Nefit is meer dan techniek alleen!

NEFITLOGO v2
Terug